کد: 160094207 فروردين 1398 ساعت 15:2326.6K بازدید

راموس: بازگشت زیزو به رئال تصمیم من نبود

سرخیو راموس، ستاره جنجالی رئال مادرید می‌گوید در تصمیم باشگاه رئال برای انتخاب زیدان و نه مورینیو به عنوان سرمربی این تیم نقشی نداشته و تصمیم‌گیری در رئال به عهده او نیست.
راموس: بازگشت زیزو به رئال تصمیم من نبود

به گزارش "ورزش سه"، سرخیو راموس، کاپیتان تیم ملی اسپانیا و ستاره رئال مادرید که دیروز پیروزی تیم ملی کشورش را به لوئیس انریکه، سرمربی غائب لاروخا تقدیم کرده بود بعد از بازی گفت در تصمیم‌گیری باشگاهش رئال مادرید برای بازگرداندن زین‌الدین زیدان به عنوان سرمربی این تیم نقشی نداشته و تصمیم‌گیری در مورد مسائل کلان باشگاه به عهده او نیست.

 

پیش از شروع وقفه بازی‌های ملی در لیگهای اروپایی، درحالیکه شایعات زیادی درباره منصوب شدن ژوزه مورینیو به عنوان سرمربی جدید رئال وجود داشت، زیدان به عنوان سرمربی مادریدی‌ها منصوب شد و حالا راموس شایعاتی که درباره نقش پررنگ او در اخراج سانتیاگو سولاری و بازگشت زیدان به رئال مطرح است را تکذیب کرده و آنها را اساساً دروغ خواند.

 

1393186

 

راموس بعد از پیروزی دیروز اسپانیا بر مالت به خبرنگاران گفت:" تغییرات می‌تواند به نتایج مثبت  ختم شود. ما با زیزو لحظات فوق‌العاده‌ای داشته‌ایم و بازگشت او واقعا خوشحال‌کننده است. بازگشت زیدان برای همه بازیکنان خبر خوبی بوده. ولی این تصمیمی نیست که من بخواهم بگیرم. اگر کسی چنین برداشتی دارد در اشتباه است".

 

سرخیو راموس در ادامه صحبت‌هایش اضافه کرد:" من کاپیتان رئال مادرید هستم و اگر کسی نظرم را بپرسد، نظرم را در میان خواهم گذاشت. ولی فرماندهی باشگاه هرگز به عهده من نبوده و نیست و من هیچوقت نخواسته‌ام در چنین موقعیتی قرار بگیرم".

 

 

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار