کد: 160218114 فروردين 1398 ساعت 17:25

شکایت باشگاه اینتر از تیم دیوید بکام!

باشگاه اینترمیلان قصد دارد تا تیم تحت مالکیت دیوید بکام، ستاره پیشین تیم ملی فوتبال انگلیس و باشگاه منچستر یونایتد را تحت تعقیب قانونی قرار دهد.
شکایت باشگاه اینتر از تیم دیوید بکام!

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه اینترمیلان تصمیم گرفته تا باشگاه اینتر میامی آمریکا را با ارسال شکایتی به دادگاهی در ایتالیا تحت تعقیب قانونی قرار دهد. دیوید بکام یکی از مالکان این باشگاه فوتبال در آمریکا است.

 

 

1351405

 

 

بر اساس این گزارش، باشگاه اینترمیلان ایتالیا از استفاده نام این تیم توسط باشگاه آمریکایی ناراضی است و تصمیم گرفته تا به دلیل نقض قوانین مالکیت علامت تجاری به دادگاه شکایت کند.

باشگاه اینتر میامی از فصل 2020 در لیگ سراسری فوتبال آمریکا و کانادا (MLS) شرکت خواهد کرد.

سازمان لیگ MLS  نیز پیش از این اعلام کرده بود که اینتر یک کلمه مخفف بین‌المللی است و برای اشاره به تیم‌های فوتبال مورد استفاده قرار می‌گیرد. به دلیل استفاده گسترده از این کلمه در دنیای فوتبال با شنیدن آن فقط معنی نام یک تیم مطرح در ایتالیا را نمی‌دهد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

شکایت باشگاه اینتر از تیم دیوید بکام! | ورزش سه