کد: 163921503 مهر 1398 ساعت 21:1627K بازدید

صیادمنش بازی کرد، استانبول اسپور برد

استانبول اسپور در حضور ستاره جوان ایرانی خود برابر پازار اسپور به برتری رسید.
صیادمنش بازی کرد، استانبول اسپور برد

به گزارش "ورزش سه"، در چارچوب مسابقات مرحله سوم جام حذفی فوتبال ترکیه، تیم استانبول اسپور که برای نخستین بار الهیار صیادمنش را به‌عنوان وینگر چپ در ترکیب داشت، از ساعت ۱۶:۳۰ امروز در استادیوم نچمی ساراچ‌اوغلو میزبان تیم دسته سومی پازار اسپور بود.

 

یاران صیادمنش که در دو دیدار اخیرشان در لیگ یک ترکیه صاحب پیروزی و تساوی شده بودند، امروز هم توانستند این روند شکست‌ناپذیری را ادامه دهند و پس از تساوی ۲ بر ۲ در ۹۰ دقیقه، در وقت‌های اضافه یک گل زدند و به برتری مقابل پازار اسپور دست پیدا کردند تا راهی مرحله چهارم جام حذفی شوند.

 

الهیار صیادمنش که بعد از انتقال قرضی به استانبول اسپور، در دو دیدار اخیرشان جزو فهرست بازی‌ها نبود، در مسابقه امروز حضور ثابت در ترکیب تیمش داشت و در جریان برتری برابر پازار اسپور بازی کرد.

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار