به گزارش "ورزش سه"، ایگور کولاکوویچ بعد از اینکه تیم ملی والیبال ایران در دومین بازی خود در جام جهانی مقابل مصر هم شکست خورد، اظهار داشت: به تیم مصر تبریک می گویم. ما برای این مسابقات بنا به دلایلی هنوز از نظر جسمی و ذهنی آماده نشدیم. امروز در لحظات مهم، مخصوصاً در ست دوم و سوم خوب بازی نکردیم. در ست سوم و در امتیاز 17 بر 16 به حریف نزدیک شدیم، اما در نهایت باختیم. نتوانستیم مثل همیشه بازی کنیم و در نهایت با نتیجه 3 بر یک بازنده شدیم.
وی درباره غیبت امیر غفور در بازی امروز عنوان کرد: غفور امروز نمی توانست بازی کند و به همین خاطر یلی را به زمین فرستادیم. یلی هم بازیکن جوان و آینده داری است. او امسال قهرمان جوانان جهان شده و به همین دلیل خواستم این بازیکن را در یک شرایط سخت آزمایش کنم.
سرمربی تیم ملی والیبال درباره بازی های بعدی ایران گفت: زمان زیادی برای ایجاد تغییرات وجود ندارد. ما آمادگی لازم برای این مسابقات طولانی را نداریم. امیدوارم بازیکنان بعد از این شکست ناراحت بوده و احساس بدی پیدا کنند تا انرژی خود را کمی در زمین تغییر دهند.