کد: 164401625 مهر 1398 ساعت 20:1946.6K بازدید

آواز در دستگاه دشتی؛ داریوش می‌خواند! (عکس)

هافبک استقلال بعد از به ثمر رساندن گل سوم شادی پس از گل جالبی انجام داد.

به گزارش "ورزش سه"، استقلال بعد از آنکه در طول 90 دقیقه نتوانست دروازه فجرسپاسی شیراز را باز کند، در وقت های اضافی 3 گل زد و یک برد شیرین را در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی به دست آورد.


گل سوم استقلال را داریوش شجاعیان به ثمر رساند. صحنه ای که طی آن شوت مرتضی تبریزی را دروازه بان فجرسپاسی برگشت داد و در ریباند توپ به شجاعیان رسید. هافبک تکنیکی آبی ها نیز با یک بغل پای فنی و زیبا توپ را به کنج دروازه فجرسپاسی شیراز فرستاد.


شجاعیان بعد از این گل شادی از پیش تعیین شده جالبی را انجام داد. او با همراهی محمد دانشگر به سبک چارلی چاپلین در زمین راه رفت و سپس مثل یک خواننده به آواز خواندن پرداخت تا این طور شادی خود از برد را نشان بدهد.

 

 

 


به نظر می رسد شجاعیان بار دیگر در ترکیب استقلال جا افتاده و حالا یکی از نفرات کلیدی استراماچونی در این تیم محسوب می شود.
 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

آواز در دستگاه دشتی؛ داریوش می‌خواند! (عکس) | ورزش سه