کد: 166825424 بهمن 1398 ساعت 16:439.9K بازدید

گرشاسبی: سرپرستی باشگاه پیکان را قبول نکردم

رئیس هیئت‌مدیره باشگاه پیکان اعلام کرد قرار نیست جایگزین محمود شیعی بشود.
گرشاسبی: سرپرستی باشگاه پیکان را قبول نکردم

به گزارش "ورزش سه"، بعد از استعفای محمود شیعی از مدیرعاملی باشگاه پیکان اخباری درباره سرپرستی حمیدرضا گرشاسبی مدیرعامل سابق پرسپولیس در تیم خودروساز تهرانی منتشر شد که البته این مدیر مسائل مطرح شده را تکذیب کرد.


گرشاسبی درباره استعفای شیعی چنین گفت: ما هنوز استعفای ایشان را قبول نکرده‌ایم و به‌صورت رسمی هیچ‌چیز مشخص نیست. جناب آقای شیعی تصمیم دارند به دلیل بیماری و جراحی‌ای که اخیراً انجام داده بودند از سمت خود کناره‌گیری کنند که فعلاً در این باره تصمیم‌گیری نشده است.


وی ادامه داد: اعضای هیئت‌مدیره تصمیم دارند آقای شیعی به فعالیت خود ادامه دهند و در پایان فصل در این باره تصمیم بگیریم. اگر ایشان اصرار زیادی داشته باشند، به احتمال فراوان در هفته آینده در این زمینه تصمیم خواهیم گرفت.


گرشاسبی در واکنش به اینکه گفته می‌شود پس از موافقت با استعفای شیعی او به‌عنوان سرپرست موقت انتخاب می‌شود، گفت: به هیچ عنوان. اعضا لطف داشتند و این پست را به من پیشنهاد دادند اما قرار نیست من جایگزین آقای شیعی شوم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار