کد: 166854426 بهمن 1398 ساعت 12:0317K بازدید

دیدار تراکتور و مس در جام حذفی لغو می شود؟

احتمال دارد دیدار تراکتور و مس کرمان در جام حذفی به زمان دیگری موکول شود.
دیدار تراکتور و مس در جام حذفی لغو می شود؟

به گزارش "ورزش‌سه"، طبق برنامه ای که سازمان لیگ فوتبال اعلام کرده تیم های تراکتور و مس کرمان از سری رقابت های مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی باید روز چهارشنبه 30 بهمن ماه در تبریز به مصاف یکدیگر بروند اما شایعاتی درباره تعویق این مسابقه به گوش می رسد.


با توجه به برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی در روز 2 اسفند ماه گفته می شود که مسئولان استانی آذربایجان تلاش هایی برای تعویق بازی تراکتور و مس کرمان انجام دادند.


این در حالی است که با توجه به نبود زمان در تقویم سازمان لیگ برای برگزاری بازی مذکور مسئولان فوتبالی در تلاش هستند تا این مسابقه را هرطور شده در زمان از قبل تعیین شده برگزار کنند. باید دید سرانجام چه اتفاقی در این خصوص رخ خواهد داد و بازی تراکتور و مس در چه تاریخی برگزار خواهد شد.


گفتنی است؛ دیدار استقلال و سپاهان نیز از جام حذفی به تعویق افتاده که هنوز زمان برگزاری آن مشخص نیست و به احتمال فراوان در سال 1399 انجام خواهد شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

دیدار تراکتور و مس در جام حذفی لغو می شود؟ | ورزش سه