کد: 166904928 بهمن 1398 ساعت 16:5012.1K بازدید

از سوی مدیرعامل باشگاه اعلام شد:

موضع رسمی نساجی در خصوص سرمربی

علی امیری مدیرعامل باشگاه نساجی مازندران می‌گوید این تیم فصل را با مهاجری شروع کرده و با او نیز تمام خواهند کرد.
موضع رسمی نساجی در خصوص سرمربی

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از باشگاه نساجی ، موضع باشگاه نساجی در حال حاضر حمایت از محمدرضا مهاجری سرمربی تیم است. علی امیری مدیرعامل باشگاه نساجی با بیان این جمله ادامه داد: در روزهای اخیر گمانه‌زنی‌هایی از سوی برخی رسانه‌ها و سایت‌ها و حتی در فضای مجازی انجام شد که مربیانی گزینه‌های جانشینی محمدرضا مهاجری هستند، ضمن احترام به همه اصحاب رسانه زحمتکش و مربیانی که اسم آنها آورده شده باید بگویم این اخبار به هیچ عنوان صحت نداشته و ندارد.

 

وی افزود: باشگاه نساجی مازندران با هیچ مربی داخلی یا خارجی مذاکره‌ای نداشته و اساساً به همکاری با کسی غیر از محمدرضا مهاجری فکر نمی‌کنیم.

 

مدیرعامل باشگاه نساجی ضمن اشاره به این موضوع که فصل را با مهاجری آغاز کردیم، یادآور شد: مطمئن باشید فصل را با خود مهاجری هم تمام خواهیم کرد، مهاجری با قدرت به کارش ادامه می‌دهد و شک ندارم او به همراه بازیکنان غیرتمند نساجی در هفته‌های آینده بهترین نتایج را کسب کرده و دل هواداران عاشق و با‌معرفت ما را شاد خواهند کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

موضع رسمی نساجی در خصوص سرمربی | ورزش سه