کد: 167697218 فروردين 1399 ساعت 13:258.6K بازدید

رئیس بایرن: کرونا، ولخرجی‌های فوتبالی را پایان می‌دهد

رئیس باشگاه بایرن مونیخ می‌گوید بعد از ویروس کرونا نقل و انتقال‌های نجومی توجیه‌پذیر نخواهد بود و عقل سلیم بر فوتبال حاکم خواهد شد.
رئیس بایرن: کرونا، ولخرجی‌های فوتبالی را پایان می‌دهد

به گزارش "ورزش سه"، هربرت هاینر، رئیس باشگاه بایرن مونیخ می‌گوید بعد از عبور بشر از اپیدمی کرونا، دیگرهیچ چیز مثل قبل نخواهد بود و از جمله نقل و انتقالهای نجومی در دنیای فوتبال دیگر قابل توجیه نبوده و عقل سلیم بر این ورزش حاکم خواهد شد.

 

صحبتهای هاینر در حالی مطرح می‌شود که در سالهای اخیر شاهد افزایش بی‌سابقه ارزش نقل و انتقالات باشگاه‌های بزرگ بوده‌ایم. کسی فراموش نکرده که باشگاه فرانسوی پاری سن ژرمن در سال 2017 برای جذب نیمار از بارسلونا 220 میلیون یورو پرداخت کرد تا رکورد نقل و انتقالات تاریخ فوتبال را بشکند.

 

1489303

 

اما حالا که فوتبال به دلیل بحران کرونا متوقف شده و باشگاه‌ها به دلیل این اپیدمی با بحران شدید مالی روبرو شده‌اند، برخی از جمله رئیس بایرن امیدوارند این شرایط در نهایت به نفع فوتبال شده و امکان ولخرجی‌های نجومی را از باشگاه‌های ثروتمند بگیرد.

 

هربرت هاینر در گفتگو با مجله 51 در این باره گفت:" با اینکه نمی‌توان پیش‌بینی قطعی کرد ولی کاملا مشخص است که بعد از کرونا شاهد تغییراتی جدی خواهیم بود. من با اولی هوینس موافقم که میزان مبالغ نقل و انتقالات کاهش خواهد یافت. این یک نتیجه‌گیری منطقی است".

 

1489306

 

رئیس بایرن مونیخ در ادامه گفت:" وقتی درآمدها کم شود، پول کمتری به گردش می‌افتد. با توجه به تاثیر اقتصادی اپیدمی کرونا بر زندگی روزمره مردم، در آن زمان خرج کردن مبالغ هنگفت و نجومی در بازار نقل و انتقالات دیگر توجیه‌پذیر نخواهد بود. من امیدوارم عقل سلیم بر فوتبال حاکم شود. اینجا باید از حسن صالح حمیدزیچ و کادر رهبری ورزشی باشگاه تشکر کنم که در این دوره دشوار به خوبی در حال مدیریت بحرانی هستند که در نتیجه شیوع کرونا با آن مواجه هستیم".

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار