کد: 220264328 آذر 1404 ساعت 06:453.8K بازدید

ماموریت کارشناس تلویزیون برای نجات باشگاه آلمانی!

سورن گونتر، کارشناس تلویزیون آلمان، به‌عنوان مدیر ورزشی باشگاه دینامو درسدن انتخاب خواهد شد.
ماموریت کارشناس تلویزیون برای نجات باشگاه آلمانی!

به گزارش "ورزش سه"، در روند جست‌وجوی باشگاه دینامو درسدن برای یافتن مدیر جدید، به‌نظر می‌رسد اکنون یک گزینهٔ اصلی مشخص شده است. طبق گزارش روزنامه بیلد، سورن گونتر، کارشناس تلویزیونی و بازیکن سابق فوتبال، در آستانهٔ یک تغییر شغلی قرار دارد و قرار است مدیر ورزشی جدید باشگاه دینامو درسدن، تیم قعر جدول بوندس‌لیگای ۲، شود.

بر اساس همین گزارش، گونتر ۳۹ ساله قرار است جانشین توماس برندل شود که در ماه نوامبر از سمت خود برکنار شده بود. گفته می‌شود گونتر در این رقابت توانسته از میان نامزدهای دیگر، از جمله هارالد گرتنر و اولیور کرویتسر، برندهٔ این جایگاه شود.

گونتر اخیراً در درسدن به‌عنوان کارشناس تلویزیونی حاضر بود

نکتهٔ جالب این است که در بازی خانگی درسدن مقابل اف‌سی نورنبرگ در اوایل ماه نوامبر، گونتر در جریان پخش تلویزیونی شبکهٔ اسکای، به‌عنوان کارشناس کنار برندل، رئیس وقت باشگاه، حضور داشت.
گونتر در حال حاضر برای این شبکهٔ تلویزیونی به‌عنوان کارشناس ویژهٔ مسابقات بوندس‌لیگای ۲ فعالیت می‌کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار