کد: 168029106 اردیبهشت 1399 ساعت 11:28

برنامه ای که پرونده قدیمی را گشود

خطیر: وکیلم پیگیر شکایت از دورهمی است

حضور علیرضا حقیقی در برنامه دورهمی و حرف های او درباره خطیر معاون ورزشی سابق استقلال را به واکنش واداشت.
خطیر: وکیلم پیگیر شکایت از دورهمی است

به گزارش" ورزش سه" علی خطیر که از صحبت های علیرضا حقیقی درباره درگیری این دو در برنامه دورهمی از این موضوع ناراحت شده بود قصد دارد تا بار دیگر و این بار نه فقط درباره حقیقی که علیه برنامه دورهمی نیز شکایت کند.


او در این رابطه به "ورزش سه" گفت:" راستش وکیلم پیگیر طرح شکایت از برنامه دورهمی است و شاید شکایتی هم درمورد حقیقی تنظیم کند."


علیرضا حقیقی و علی خطیر در اسفند ماه سال 97 در مجموعه ورزشی انقلاب باهم درگیری پیدا کردند که در نهایت دادگاه دروازه بان سابق پرسپولیس را به پرداخت دیه محکوم کرد هرچند این حکم با اعتراض حقیقی به دادگاه تجدید نظر رفت. حقیقی که در برنامه هفته گذشته دورهمی میهمان دورهمی بود در پاسخ به حرف های مهران مدیری درباره این درگیری حرف هایی زد که دوباره این پرونده قدیمی بازشد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار

خطیر: وکیلم پیگیر شکایت از دورهمی است | ورزش سه