کد: 168331623 اردیبهشت 1399 ساعت 10:457K بازدید

اعلام انحلال باشگاه سابق فابیو کاناوارو

باشگاه تیانجین تیانهای چین که فصل گذشته در جایگاه چهاردهم سوپرلیگ چین قرار گرفته بود، انحلال رسمی خود را اعلام کرد.
اعلام انحلال باشگاه سابق فابیو کاناوارو

به گزارش ورزش سه، این باشگاه ۱۳ ساله که در سال های اخیر مربیانی چون فابیو کاناوارو را روی نیمکت خود دیده بود، اعلام انحلال کرد تا دیگر در مسابقات حرفه ای چین جایی نداشته باشد. تیانجین در سه سال اخیر در لیگ برتر چین حضور داشت و فصل گذشته نیز جواز حضور در لیگ جدید را کسب کرد اما در نهایت منحل شدن این باشگاه سبب شد تا تیم رده پانزدهم از سقوط نجات پیدا کند.

 

هواداران تیانجین که در فصل اول صعود به سوپرلیگ سهمیه لیگ قهرمانان آسیا هم گرفته و تا یک چهارم نهایی نیز پیش رفته بود، هرگز فکرش را هم نمی‌کردند که این باشگاه به این شکل از صفحه سوپرلیگ پاک شود اما در نهایت باشگاه تیانجین تانهای در بیانیه ای رسمی این خبر را اعلام کرد.

 

در بیانیه اعلام ورشکستگی باشگاه تیانجین آمده که مسائل مالی باعث شدند تا این اتفاق رخ دهد. آن ها در دو سال اخیر در وضعیت ضرردهی قرار داشتند و امکان حضور در فصل جدید سوپرلیگ برایشان مهیا نبود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

اعلام انحلال باشگاه سابق فابیو کاناوارو | ورزش سه