کد: 168544503 خرداد 1399 ساعت 22:336K بازدید

رادو، سه‌شنبه به تهران می آید

دروازه‌بان کروات تیم فوتبال پرسپولیس با پیگیری‌هایی که انجام شد، دوشنبه شب کشورش را ترک می‌کند و صبح سه‌شنبه برای ملحق شدن به تیم، در تهران خواهد بود.
رادو، سه‌شنبه به تهران می آید

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از باشگاه پرسپولیس، بوژیدار رادوشویچ قرار است روز دوشنبه کرواسی را به مقصد تهران ترک کند. وی به این منظور ابتدا راهی فرانکفورت خواهد شد و از آن‌جا به قطر می‌رود تا از دوحه به تهران پرواز کند.

 

بنابر اعلام مدیر برنامه‌های این بازیکن، وی گواهی‌های لازم را برای خروج از کشورش و عبور از کشورهایی که باید از طریق آن‌ها راهی تهران شود، اخذ کرده است.

 

در همین ارتباط پیگیری‌ها برای دیگر بازیکنان خارجی پرسپولیس در حال انجام است. در مورد بشار رسن، احتمال برقراری پروازهای مستقیم در حال بررسی است و اگر این امکان میسر نشود، گزینه‌های بعدی در دستور کار خواهد بود.

 

افشین پیروانی، مدیر تیم فوتبال پرسپولیس، با اشاره به اینکه کاهش شدید پروازها و مقررات خاص کشورها باعث تاخیر در بازگشت خارجی‌های پرسپولیس شده است، ابراز امیدواری کرد؛ اعضای خارجی تیم تا پایان هفته به جمع سرخپوشان ملحق شوند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار