به گزارش "ورزش سه"، در روزهای گذشته گزارش هایی در رابطه با احتمال انجام یک معاوضه بین آرسنال و رم مطرح شد. گفته شد که باشگاه ایتالیایی قصد دارد برای جذب دائمی هنریک میخیتاریان، پدیده هلندی خود یعنی جاستین کلایورت را راهی لندن کند و مبلغی را هم علاوه بر این معاوضه دریافت نماید.
بسیاری از هواداران رم اما معتقد هستند که کلایورت دارای آینده بسیار روشنی است و باشگاه نباید این بازیکن را به فروش برساند. در واقع به نظر میرسد که نظر سرمربی رم نیز اینگونه است. فونسکا در این باره گفت: " او یکی از بازیکنان جوانی است که رم برای آینده رویش حساب باز میکند."
فونسکا در رابطه با مقایسه جاستین کلایورت با پدرش یعنی پاتریک نیز گفت: " به نظرم آنها متفاوت هستند. پدرش بازیکن خوبی بود؛ یک مهاجم عالی. جاستین نیز لازم دارد که به اندازه او بازیکن خوبی باشد."
شایعات درباره جدایی جاستین کلایورت از رم و پیوستن این بازیکن به آرسنال در حالی مطرح شده که اخیراً این بازیکن از حضور در باشگاه ایتالیایی ابراز رضایت کرده بود."