کد: 169673728 تیر 1399 ساعت 17:28

از استرا و فرهاد تا نامجو مطلق

هت تریک بهزاد غلامپور در پرش روی کمر! (عکس)

مربی دروازه‌بانهای استقلال که شادی‌های پس از گل او حسابی معروف شده است، شب گذشته هم این شادی خود را تکرار کرد.

به گزارش "ورزش سه"، در اوایل حضور استراماچونی در استقلال، مرد ایتالیایی چندان به غلامپور برای انجام پرش و شادی‌های پر شور و حال او اجازه نمی‌داد اما پس از مدتی او هم تسلیم پروازهای بلند غلامپور شد که پس از هر گل برای استقلال انجام می‌پذیرد؛ پس از جدایی استراما، نوبت به فرهاد مجیدی رسید و حتی در دربی، تعادل مجیدی نیز برهم خورد و روی زمین افتاد و تصاویر جالبی نیز شکار شد.

 

در شب گذشته و پیروزی استقلالی‌ها پس از هفته‌ها ناکامی، خبری از فرهاد مجیدی لب خط به دلیل محرومیت نبود و مجید نامجومطلق تیم را هدایت می‌کرد که پس از گلزنی شیخ دیاباته، بهزاد غلامپور به رسم همیشه روی سر نامجومطلق خراب شد و با پرواز بلندخود، مربی استقلال را در آغوش گرفت و شادی کرد.

 

در سالهای گذشته نیز و در تیم‌های مختلف، سنگربان سابق استقلال و مربی گلرهای فعلی این تیم شادی‌های پس از گل خود را با مربیان مختلف از جمله علی دایی انجام می‌داد.

 

1512431

 

1512432

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار