کد: 169998713 مرداد 1399 ساعت 21:5823.4K بازدید

رافائل واران:

ما رئال مادرید هستیم، پیروزی می خواهیم

رافائل واران، مدافع فرانسوی رئال مادرید نسبت به صعود برای منچسترسیتی ناامید نیست.
ما رئال مادرید هستیم، پیروزی می خواهیم


به گزارش "ورزش سه"، رئال مادرید با شکست 1-2 در بازی رفت در برنابئو مقابل منچسترسیتی از شانس زیادی برای صعود به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان برخوردار نیست. اما رافائل واران مدعی شد در نهایت آن تیمی که در روز بازی برگشت در بهترین شرایط باشد راهی دور بعدی لیگ قهرمانان خواهد شد.

 

1516617

 

رافائل واران گفت: "ما می خواهیم هر روز برنده شویم، ما رئال مادرید هستیم. ما می خواهیم همه عناوین ممکن را به دست بیاوریم و اینگونه اعتماد به نفس بیشتری کسب کنیم. پیش از رویارویی با منچسترسیتی بازی نداریم و از فرصت خوبی برای آماده شدن برخورداریم. بهترین تیم در روز مسابقه پیروز خواهد شد. ما با نهایت به برای پیروزی و اراده لازم وارد مسابقه خواهیم شد.

 

این یک بازی دشوار مقابل یک تیم بسیار خوب خواهد رفت. بازی رفت یک مسابقه زیبا و با فشار از هر دو تیم بود که جزئیات نتیجه را تعیین کرد. رئال مادرید و سیتی هر دو تیم هایی هستند که دوست دارند توپ را در اختیار داشته باشند و پرفشار بازی می کنند که این تمرکز زیادی نیاز دارد. ما می دانیم آنچه در سالهای اخیر دستاوردهایی استثنایی داشته ایم. کاری که ما باید انجام دهیم این است که از تجربه مان استفاده کرده و بدانیم که جزئیات سرنوشت بازی را رقم می زنند. ما سالها تجربه داریم اما تکرار پیروزی و همیشه در صدر بودن دشوار است."

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار