کد: 170051616 مرداد 1399 ساعت 22:1012K بازدید

حسین مهربان با استقلال مهربان نیست

هافبک جوان تیم فوتبال شهر خودرو یکبار برای دومین مرتبه طی این چند سال ثابت کرد که گل زده به استقلال را خوب بلد است.
حسین مهربان با استقلال مهربان نیست

به گزارش "ورزش سه"، دیدار جذاب دو تیم شهر خودرو و استقلال در ورزشگاه ثامن را می‌توان یکی از جذاب ترین بازی لیگ در این هفته به شمار آورد جاییکه در این دیدار 4 گل ردوبدل شد که سهم هر کدام از تیمها دو گل بوده است.


از نکات جالب توجه این بازی گلزنی دوباره حسین مهربان هافبک خوش نقش تیم فوتبال شهر خودرو است که در این سال های اخیر نشان داده که راه دروازه استقلال را بسیار خوب باد است.
گل حسین مهربان فوتبال دوستان ایرانی را به یاد آن روزهایی می اندازد که نام شهر خودرو، پدیده بود و رضا مهاجری را در راس کادر فنی خود می‌دید. در پایان همان بازی عجیب بود که پیش از به صدا درآمدن سوت پایان بازی منصوریان به سراغ مهاجری رفت و دستان او را گرفت.


به‌هرحال مهربان یک‌بار دیگر اینبار زیباتر از کل قبلش دروازه حسینی را گشود تا ثابت کند راه دروازه آبی‌شان را به‌خوبی بلد است.

 

1517254

 

1517255

 

1517253

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار