کد: 170875829 شهریور 1399 ساعت 01:04

عبدالرزاق دوباره مقابل سپاهان بهترین شد 

در پایان دیدار النصر عربستان و سپاهان ایران عبدالرزاق حمدالله زننده گل دوم النصر به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد.
عبدالرزاق دوباره مقابل سپاهان بهترین شد 

به گزارش "ورزش سه"، دیدار رفت سپاهان و النصر در شرایطی خاتمه یافت که عبدالرزاق حمدالله روی دو موقعیت نصفه و نیمه برای تیمش گلزنی کرد تا نماینده عربستان با پیروزی زمین مسابقه را ترک کند و این مهاجم مراکشی هم بهترین بازیکن زمین شود.


عبدالرزاق که چگونگی مهار کردنش یکی از دغدغه های کادر فنی سپاهان پیش از دو بازی رفت و برگشت بود، در بازی برگشت هم روی یک موقعیت نه چندان خوب، با یک ضربه تمام کننده و قدرتمند، توپ را از میان پاهای پیام نیازمند عبور داد تا گل دوم تیمش را به ثمر برساند.


این مهاجم 29 ساله مراکشی که حالا رکوردی ویژه را هم به نام خودش ثبت کرده و در هشت بازی پیاپی لیگ قهرمانان آسیا گلزنی کرده است، با نمایشی که در بازی برگشت مقابل سپاهان داشت، یکبار دیگر  به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

عبدالرزاق دوباره مقابل سپاهان بهترین شد  | ورزش سه