کد: 170954101 مهر 1399 ساعت 19:405.8K بازدید

قهرمانی چهارمحال‌‌و‌بختیاری در قایقرانی اسلالوم

نفرات برتر مسابقات قایقرانی اسلالوم آقایان قهرمانی کشور در بخش کانو و کایاک مشخص شدند.
قهرمانی چهارمحال‌‌و‌بختیاری در قایقرانی اسلالوم
به گزارش "ورزش سه" و به نقل از روابط‌عمومی فدراسیون قایقرانی، مسابقات قهرمانی کشور اسلالوم آقایان گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس و یادواره شهید سرافراز جمشید موسی‌زاده به میزبانی هیئت قایقرانی استان البرز در رودخانه کرج برگزار شد و قایقرانان استان‌های چهارمحال و بختیاری، البرز، فارس، گیلان، تهران، اردبیل، کردستان، خوزستان، مازندران و اصفهان در این رقابت‌ها شرکت کردند.
 

رقابت‌ها در بخش کایاک‌اسلالوم و کانواسلالوم در دو دور برگزار شد و در پایان نفرات برتر مشخص شدند.

 

در پایان رقابت‌ها در ماده کانواسلالوم محمدمهدی کنارنگ از چهارمحال و بختیاری، مهدی کریمی از گیلان و حسین حاتمی از البرز مقام‌های اول تا سوم را به دست آوردند. در ماده کایاک‌اسلالوم نیز ماهان ادریسی از مازندران اول، مرصاد واحدی از تهران دوم و محمدمهدی کنارنگ از چهارمحال و بختیاری سوم شدند.

 

در رده‌بندی تیمی چهارمحال و بختیاری با ٢١ امتیاز قهرمان شد، تهران با ١٨ امتیاز در رده دوم قرار گرفت و البرز با ١٧ امتیاز جایگاه سوم را از آن خود کرد.

 

در مراسم توزیع مدال این رقابت‌ها که با حضور رئیس فدراسیون، مدیرکل ورزش و جوانان استان البرز و دیگر مسئولان ورزش استان برگزار شد، از خانواده شهید سرافراز جمشید موسی‌زاده با حضور برادر شهید تقدیر به عمل آمد.

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

قهرمانی چهارمحال‌‌و‌بختیاری در قایقرانی اسلالوم | ورزش سه