کد: 172043501 آذر 1399 ساعت 18:0124.3K بازدید

نایب رئیس سابق موناکو

امباپه یا به رئال می رود یا به این سه تیم انگلیسی

وادیم واسیلیف نایب رئیس سابق موناکو که زمانی کیلیان امباپه را به پی اس جی انتقال داد معتقد است او سال بعد باشگاه پاریسی را ترک خواهد کرد.
امباپه یا به رئال می رود یا به این سه تیم انگلیسی

به گزارش "ورزش سه"، یکی از بزرگترین دغدغه های پی اس جی تمدید با ستاره های بزرگش است. نیمار و کیلیان امباپه تنها تا ژوئن 2022 قرارداد دارند و به خصوص اخبار و شایعات زیادی در مورد جدایی امباپه و انتقالش به رئال نیز به گوش می رسد.

او فعلا تمایلی برای تمدید از خود نشان نداده ولی لئوناردو مدیر ورزشی پی اس جی اخیرا فاش ساخت که مذاکراتی جدی را با او شروع کرده اند.

 

 

1537164

 

 

وادیم واسیلیف نایب رئیس سابق موناکو که کیلیان امباپه را از دوران حضورش در این باشگاه خوب می شناسد به تله فوت گفت:« در حال حاضر احتمال جدایی کیلیان را بیشتر می بینم. او باید تصمیم خیلی مهمی برای فوتبالش بگیرد. در حال حاضر اما بعید می دانم در پی اس جی به کار ادامه دهد.

 

 

1545577

 

 

کیلیان جوان است و جاه طلب. او همه جام ها را می خواهد و می خواهد تمام رکوردهای ممکن را بشکند. اگر او تمدید نکند، پی اس جی مجبور است تابستان بعد او را به فروش برساند تا مانع جدایی اش در تابستان 2022 به صورت رایگان شود. معتقدم کیلیان در صورت جدایی یا راهی رئال می شود یا لیورپول، سیتی و منچستر در انگلیس برای جذبش شانس خواهند داشت.»

 

شانس پی اس جی:« البته تمدید امباپه غیرممکن نیست. اگر پروژه ای بزرگ و قانع کننده را به کیلیان ارائه دهند، شاید او تصمیم به تمدید بگیرد.»

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

امباپه یا به رئال می رود یا به این سه تیم انگلیسی | ورزش سه