کد: 172446620 آذر 1399 ساعت 09:5315K بازدید

تکرار زودهنگام تاریخ برای ماشین (عکس)

ماشین سازی برای دومین مرتبه در سه فصل اخیر بدون سرمربی در دربی آذربایجان حضور خواهد یافت.

به گزارش ورزش سه، به دنبال قبول استعفای وحید بیاتلو، ماشین سازی با سرمربی موقت مقابل تراکتور در هفته ششم حضور خواهد یافت. بر اساس تصمیم گیری مدیران باشگاه ماشین سازی، محمد اخباری به عنوان سرمربی موقت روی نیمکت ماشین سازی در دربی آذربایجان خواهد نشست.

 

 

1552043

 

 

نکته جالب توجه در خصوص این اتفاق این است که دو فصل پیش نیز در چنین مقطعی، ماشین سازی با سرمربی موقت به مصاف تراکتور رفته بود. آنها در هفته ششم لیگ هجدهم و پس از برکناری فیروز کریمی در حالی که یوسف بخشی زاده به عنوان سرمربی موقت روی نیمکت شان حضور داشت، رودروی تراکتور قرار گرفتند.

 

لازم به ذکر است که تراکتور و ماشین سازی در جریان بازی‌های هفته ششم لیگ هجدهم، دربی تبریز در تاریخ هشتم شهریور ماه را در ورزشگاه یادگار امام برگزار کردند و در نهایت سرخپوشان با سه امتیاز این دیدار را به پایان رساندند. آنتونی استوکس (48) و مسعود شجاعی(60) گلزنان سرخپوشان در این دیدار بودند و عرفان افراز (2+90) برای ماشین‌سازی گلزنی کرد. ماشین سازی در حالی در این دیدار با هدایت بخشی زاده به مصاف تراکتور رفت که با رضا مهاجری برای نشستن روی نیمکت به توافق رسیده بود و این مربی بعد از دربی، رسما به عنوان سرمربی ماشین سازی کار خود را آغاز کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار