کد: 234439827 بهمن 1404 ساعت 11:0010.5K بازدید

هدف یونایتد: با وینیسیوس درباره رئال حرف زدم!

یان دیومانده تأکید می‌کند که لایپزیش را در تابستان امسال مجبور به فروش خود نخواهد کرد ولی به جدایی فکر می‌کند و حتی با وینیسیوس صحبت کرده است.
هدف یونایتد: با وینیسیوس درباره رئال حرف زدم!

به گزارش "ورزش سه"، این وینگر ساحل عاجی مورد توجه بزرگترین باشگاه‌های اروپا از جمله پی‌اس‌جی، منچستریونایتد و بایرن مونیخ قرار گرفته است.

این بازیکن ۱۹ ساله در مصاحبه با بیلد گفت: «یک چیز را می‌توانم قول بدهم: من هرگز با باشگاه خود وارد بحث و جدل نخواهم شد. البته احتمالاً دوران حرفه‌ای‌ام را اینجا تمام نمی‌کنم. وقتی زمانش برسد، با هم صحبت خواهیم کرد. اما اگر تابستان هم اینجا بمانم، کاملاً خوشحال خواهم بود.»

2427907

غول‌های متعددی به دیوماندی علاقه‌مند هستند و همین حالا صحبت از مبالغ انتقالی تا ۱۰۰ میلیون یورو در میان است. این وینگر در مورد شایعات علاقه مونیخی‌ها می‌گوید: «شنیدن چنین چیزهایی همیشه خوشایند است. اما من با هیچ‌کس از بایرن صحبت نکرده‌ام. الان زمان مناسبی برای این کار نیست. من اینجا در لایپزیش خوشحالم و می‌خواهم کاملاً متمرکز بمانم.»

با این حال، دیوماندی فاش کرد که اخیراً به دعوت وینیسیوس جونیور، دو روز را با این ابرستاره سپری کرده است.

دیومانده که اخیراً علاقه خود را به لیورپول نیز ابراز کرده بود، با لبخند گفت: «ما درباره باشگاه‌هایمان هم حرف زدیم و طبیعتاً این شامل رئال مادرید هم می‌شد.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
8اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار