کد خبر : 1726085 | 28 آذر 1399 ساعت 14:08 | 58.7K بازدید | 0 دیدگاه

انتقام سخت گرت بیل از رئال مادرید و زیدان

گرت بیل به عنوان کاپیتان ولز در انتخاب بهترین های فیفا هیچ کدام از رای های خود را به بازیکنان و کادر فنی رئال نداد.

انتقام سخت گرت بیل از رئال مادرید و زیدان

به گزارش "ورزش سه"، گرت بیل بعد از یک فصل نیمکت نشینی و حتی سکونشینی کامل در رئال مادرید، نهایتاً پس از کش و قوس‌های فراوان در نقل و انتقالات تابستانی از این تیم جدا شد و با قراردادی قرضی و یک ساله به تیم سابق خود یعنی تاتنهام بازگشت.

در واقع اگر باشگاه لندنی از عملکرد ستاره ولزی بعد از پایان فصل جاری رضایت داشته باشد می تواند قرارداد او را به شکل دائمی درآورد. این به آن معناست که اگر گرت‌بیل نتواند انتظارات تاتنهامی ها را برآورده کند، به طور قطع جایی در ترکیب فصل آینده این تیم نخواهد داشت. برخی منابع ادعا کرده اند که اگر زیدان از رئال برود احتمال بازگشت بیل وجود دارد.

 

 

1553740

 

 

بیل در دو سال گذشته با زین الدین زیدان مشکلات فراوانی داشت. همه چیز از فینال لیگ قهرمانان 2018 کیف شروع شد وقتی گرت بیل به عنوان بازیکن ذخیره وارد زمین شد و برابر لیورپول دبل کرد تا مهمترین نقش در قهرمانی رئال را ایفا کند. او پس از بازی گفت که قصد ترک رئال را دارد ولی زیدان زودتر استعفا کرد تا نظر بیل برای جدایی هم تغییر کرده و در نهایت با رئال تا 2022 تمدید کند.

 

 

1552669

 

 

زیدان مارس 2019 به رئال بازگشت و اوضاع گرت بیل بدتر شد. ستاره ولزی اما در نهایت انتقام خود از زیدان و رئال را گرفت. او به عنوان کاپیتان تیم ملی ولز در انتخاب بهترین های سال فیفا نه به زیدان و نه به هیچ بازیکن رئال رای نداد.

انتخاب او برای بهترین مربی سال به ترتیب به هانسی فلیک، یورگن کلوپ و جولن لوپتگی(مربی حال حاضر سویا و مربی سابق بیل در ابتدای فصل 19-2018 به مدت 5 ماه) بود و برای بهترین بازیکن هم به روبرت لواندوفسکی، تیاگو آلکانتارا و سادیو مانه رای داد.

 

 

1499723

دیدگاه‌ها