کد خبر : 1726172 | 28 آذر 1399 ساعت 18:05 | 11.3K بازدید | 0 دیدگاه

ایراد تیم ما در فاز دفاعی است

رحمتی: روی اوت دستی و ارسال‌های گل‌گهر برنامه داشتیم

مهدی رحمتی بالاخره خودش در نشست خبری شرکت کرد و در مورد دلیل شکست 3 بر 1 مقابل گل گهر توضیحاتی ارائه کرد.

رحمتی: روی اوت دستی و ارسال‌های گل‌گهر برنامه داشتیم

به گزارش "ورزش سه"، مهدی رحمتی سرمربی تیم فوتبال شهرخودرو که پس از شکست مقابل گل گهر سنت شکنی کرد و خودش به جای نوازی در نشست خبری شرکت کرد، ضمن تبریک به تیم میزبان بابت کسب سه امتیاز بیان کرد: فکر می کنم خودمان یک مقداری بد عمل کردیم. برنامه ما این بود که حملات گل گهر روی ارسال ها، ضربات ایستگاهی و اوت های دستی کنترل کنیم. خوب هم تا آخر نیمه اول پیش رفتیم و موقعیت هایی هم تا آخر نیمه اول به دست آوردیم ولی دقیقه 44 بود که یک اوت دستی انجام شد و تمرکز نداشتیم و گل خوردیم. دو گل دیگر را هم بقیه دیدند.


رحمتی بخش بعدی صحبت هایش را به ایرادات فنی تیمش اختصاص داد و افزود: من فکر می کنم ایراد تیم ما در فاز دفاعی است. ما از عقب بازیسازی می کنیم. تیم ها روی ما شناخت پیدا کرده اند و از بالا پرس می کنند. ما باید یک راه حلی برای این مسئله پیدا کنیم. این هفته سعی می کنیم روی این نقیصه کار کنیم تا در خط دفاعی با توان بیشتری کار کنیم. امروز به نظرم سه گل راحت خوردیم که می شد این اتفاق نیفتد. هفته بعد سعی می کنیم این موضوع تکرار نشود.


رحمتی در ادامه با اشاره به شیوه گل گهر بیان کرد: ما گل گهر را آنالیز کرده بودیم و با خط دفاعی صحبت کردیم. روی اوت دستی تمرین کرده بودیم. واقعا این ها را کار کرده بودیم. با این حال ما کنار خط هستیم و بازیکنان باید تمرکزشان را در زمین حفظ کنند. ما در بدترین تایم در نیمه اول گل خوردیم و چه بسا اگر این گل را نمی خوردیم، در نیمه دوم این اتفاق برای ما رخ نمی داد و شرایط دیگری رقم می خورد.

دیدگاه‌ها