کد: 173106223 دی 1399 ساعت 16:30

ماجرای حضور مظاهری در فدراسیون چه بود؟

دروازه بان استقلال اعلام کرد برای گرفتن پاسپورتش به فدراسیون فوتبال رفته است.
ماجرای حضور مظاهری در فدراسیون چه بود؟

به گزارش "ورزش سه"، رشید مظاهری بعد از دربی روز گذشته تهران امروز در فدراسیون فوتبال حضور یافت تا شایعاتی درباره اش به وجود بیاید. مظاهری که چندی قبل یک استوری اینستاگرامی منتشر کرده بود، شایعاتی درباره احضارش به کمیته اخلاق وجود داشت و وقتی امروز حوالی فدراسیون رویت شود، خیلی ها تصور کردند در جلسه کمیته اخلاق حضور پیدا می‌کند.

 

او اما بعد از مدتی که در فدراسیون حضور داشت با خودروی شخصی اش از پارکینگ بیرون رفت و با خبرنگاران مواجه شد. مظاهری درباره دلیل حضورش در فدراسیون فوتبال گفت: «برای گرفتن پاسپورتم به فدراسیون رفتم تا بتوانم آنها را تمدید کنم.»

مظاهری با این اظهارنظر شایعه حضورش در جلسه کمیته اخلاق را تکذیب کرد.

 

دروازه بان استقلال البته هنگام خروج از فدراسیون فوتبال نیز بار دیگر از داور مسابقه انتقاد کرد و اعتقاد داشت که اگر داور در دقیقه 10 پنالتی به سود استقلال می‌گرفته، شرایط بازی تغییر می‌کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

ماجرای حضور مظاهری در فدراسیون چه بود؟ | ورزش سه