کد: 173662721 بهمن 1399 ساعت 14:34

در روز قرعه کشی جام حذفی و جدال دوباره با مس؛

بازگشت لطیفی به نیمکت پس از چهار بازی غیبت

علی لطیفی به دلیل اعتراضی که به عملکرد داور دیدار برابر مس کرمان داشت، 4 جلسه از همراهی تیمش محروم شد.

به گزارش "ورزش سه"، هفته هفتم رقابت های لیگ یک در شرایطی به انتها رسید که تیم فوتبال چوکای تالش در یکی از مسابقات این هفته میهمان مس کرمان شده بود و در پایان با نتیجه یک بر صفر مغلوب این تیم شد


علی لطیفی در جریان این مسابقه به شدت نسبت به قضاوت وحید مالکی داور مسابقه اعتراض داشت و پس از اینکه از زمین مسابقه اخراج شد، در مصاحبه خبری پس از مسابقه نیز به انتقادات خود علیه داور مسابقه ادامه داد تا چند روز بعد حکم محرومیت سه جلسه ای او از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال صادر شود.


لطیفی به همین دلیل طی 4 بازی اخیر چوکای غایب بود و از جایگاه ویژه نظاره گر عملکرد تیمش شد؛ اما درنهایت روز گذشته و پس از پشت سر گذاشتن دوران محرومیت، مقابل استقلال ملاثانی به ترکیب اصلی رسید و تیمش را در جریان تساوی بدون گل مقابل شاگردان ابراهیم اشکش هدایت کرد.

 

1570838

 

1570839

 


جالب اینکه در همین زمان بود که قرعه کشی جام حذفی برگزار شد و تیم فوتبال مس کرمان باید در چارچوب مرحله سوم جام حذفی در کرمان به مصاف مس برود.

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

بازگشت لطیفی به نیمکت پس از چهار بازی غیبت | ورزش سه