کد خبر : 1737014 | 23 بهمن 1399 ساعت 16:27 | 15.8K بازدید | 0 دیدگاه

بزرگترین دورکاری تمام تاریخ فوتبال؛

نوجوان هندی عضو کادرفنی تیم اسکاتلندی از خانه!

آشوین رامان پسر ۱۷ ساله ای است که از هندوستان برای یک تیم اسکاتلندی کار آنالیز انجام می‌دهد.

نوجوان هندی عضو کادرفنی تیم اسکاتلندی از خانه!

به گزارش ورزش سه، شاید باورکردنی نباشد اما او تنها ۱۷ سال دارد و یکی از اعضای کادرفنی تیمی در فوتبال بریتانیا محسوب می‌شود؛ کسی که داده ها را بررسی می‌کند و به سرمربی برای انتخاب ترکیب، انجام تمرینات و همچنین انتخاب در فصل نقل و انتقالات مشاوره می‌دهد.

 

در واقع نقش آشوین در تیم داندی یونایتد مخلوط یک استعدادیاب و آنالیزور است. او به بخش ورزشی بی‌بی‌سی در این خصوص گفت: «هنوز هم خودم را نیشگون میگیرم و نمیتوانم باور کنم که این اتفاق افتاده است.»

 

فاصله او از محل کارش ۸ هزار کیلومتر است اما در دومین سال کار، طرفین از این بابت خوشحال به نظر می‌رسند. آشوین کارش را از خواندن کتاب های مربوط به فوتبال آغاز کرد و بعد یک وبلاگ راه انداخت. خودش در این باره توضیح می‌دهد: «روز تولد ۱۳ سالگی ام شروع به نوشتن وبلاگ کردم و چیزهایی نوشتم که حالا به نظرم وحشتناک می‌آیند. بعد در توییتر فعالیت کردم و یک روز پیام ویژه ای گلفنم. استیو کریو مدیر استعدادیابی داندی یونایتد برایم پیام خصوصی فرستاد و در مورد علاقه ام برای همکاری با این باشگاه سوال کرد. من خوشحال بودم که برای یک باشگاه فوتبال کار کنم و تاثیرگذار باشم.»

 

کار آشوین بررسی داده هاست: «به من میگویند چه جوری بازیکنی برای باشگاه می‌خواهیم، من هم داده های موجود را جستجو میکنم تا ببینم کدام بازیکن ویژگی های مورد نظر ما را می‌خواهد. در صورتی که بخواهیم برای بستن قرارداد پا پیش بگذاریم، ساعت ها وقت صرف تماشای بازی هایش خواهم کرد و اگر ارزشش را داشته باشد باشگاه را در جریان خواهم گذاشت.»

 

این نوجوان هندی میگوید که کارش به منابع باشگاه و کارایی آن ها کمک می‌کند. نکته ناامیدکننده برای او اختلاف زمان هند نسبت به بریتانیاست که باعث می‌شود تا وی خواب نامنظم داشته باشد، البته انعطاف پذیری کار باعث شده تا آشوین کاملا از شغلش راضی باشد؛ یعنی هم به امتحانات مدرسه برسد و هم شغلش به عنوان آنالیزور و استعداد یاب.

 

آشوین در اوقات فراغت هم فوتبال تماشا می‌کند و در ذهنش به بازیکنان دستور می‌دهد: «موقع تماشای بازی همیشه با خودم می‌گویم 'بجنب! می‌توانی از آنجا شوت کنی' که البته این احتمالا بهترین گزینه ممکن نیست.»

 

او می‌گوید که علاقه مند به ادن هازارد است اما کوچکترین شباهتی به این ستاره بلژیکی ندارد و به قول خودش همیشه بدترین بازیکن زمین است. آرزوی بزرگ؟ «رسیدن به بالاتزین سطح فوتبال اما الان لذت بردن از آنچه که وجود دارد!»

دیدگاه‌ها