گفتوگوی تلفنی ترامپ با نخست وزیر هند
دونالد ترامپ پیشتر در زمان توقف درگیری ماه گذشته میلادی بین هند و پاکستان گفته بود آتشبس میان آنها در نتیجه میانجیگری او و تهدید آنها به قطع تجارت حاصل شده است.

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از ایسنا، یک مقام ارشد وزارت امور خارجه هند اعلام کرد نارندرا مودی، نخست وزیر هند سهشنبه شب گذشته یک گفتوگوی تلفنی 35 دقیقهای را با دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا برگزار کرده است.
بر اساس اعلام وزارت امور خارجه هند نارندرا مودی در گفتوگویی تلفنی در شب گذشته با دونالد ترامپ بر کذب بودن ادعای این رئیس جمهور آمریکا در خصوص میانجیگری کردنش برای توقف درگیری با پاکستان تاکید کرده است.
دونالد ترامپ پیشتر در زمان توقف درگیری ماه گذشته میلادی بین هند و پاکستان گفته بود آتشبس میان آنها در نتیجه میانجیگری او و تهدید آنها به قطع تجارت حاصل شده است.
ویکرام میسری، مقام ارشد وزارت امور خارجه هند گفت مودی در گفتوگو با ترامپ تاکید کرده ایالات متحده هیچ نقشی در حصول این آتشبس با پاکستان نداشته و هند در جریان درگیری هیچ بحثی بر سر تجارت با واشنگتن نداشته است.
رسانههای هندی گزارش دادند نخست وزیر این کشور دعوت ترامپ از وی برای سفر به واشنگتن در مسیر بازگشت از نشست گروه هفت در کانادا را رد کرده است.
این گفتوگوی تلفنی ساعاتی قبل از ضیافت ناهار ترامپ با فرمانده ارتش پاکستان در کاخ سفید برگزار شد.