کد خبر : 1737313 | 25 بهمن 1399 ساعت 15:43 | 49.7K بازدید | 0 دیدگاه

ادن هازارد همه را شگفت زده کرد

ادن هازارد با بازگشت به تمرینات رئال مادرید نشان داد که مصدومیتش بر خلاف تصورات چندان هم جدی نبوده است.

ادن هازارد همه را شگفت زده کرد

به گزارش "ورزش سه"، ادن هازارد ستاره 130 میلیون یورویی رئال مادرید در حال تبدیل شدن به ناامیدکننده ترین خرید تاریخ رئال است. او 15 بهمن برای نهمین بار در یک سال و نیم گذشته مصدوم شد و برخی تردید دارند که بتواند بار دیگر به روزهای اوجش در چلسی برگردد.

هازارد به تازگی توانسته بود به ترکیب رئال برگردد ولی طبق گفته پزشکان باید 4 تا 6 هفته دیگر نیز به دور از میادین بماند.

 

 

1570720

 

 

در حالی که تصور می شد هازارد بار دیگر یک ماه و نیم را به دور از میادین باشد، او روز گذشته در تمرینات رئال حاضر شد و همه را شگفت زده کرد. ستاره بلژیکی همراه بدنساز رئال به دویدن مشغول شد و طبق ادعای رسانه های مادریدی، می تواند از هفته بعد مهیای بازی شود هرچند زیدان قصد دارد او را برای بازی 17 اسفند برابر اتلتیکو مادرید حفظ کند.

در واقع دوری هازارد از 45 روز به سه هفته تا یک ماه کاهش پیدا کرده و او قادر خواهد بود در دربی حساس مادرید به میدان برود. دیداری بسیار کلیدی برای رئال که به سه امتیازش برای ماندن در کورس قهرمانی نیاز مبرم دارد.

 

 

1571962

 

 

در حال حاضر فاصله اتلتیکوی صدرنشین با رئال 5 امتیاز است و این تیم دو بازی هم کمتر از کهکشانی ها انجام داده است. اگر روند بردهای دو تیم تا دربی ادامه دار باشد، رئال چاره ای جز پیروزی ندارد تا فاصله را کمتر کند در غیر این صورت عملا شانسی برای قهرمانی نخواهد داشت. رسیدن هازارد به دربی قطعا خبر خوبی برای زیدان خواهد بود.

دیدگاه‌ها