کد خبر : 1737581 | 26 بهمن 1399 ساعت 15:33 | 6.5K بازدید | 0 دیدگاه

تیم رحمتی مقابل فولاد همه کار کرد جز گلزنی؛

حسرت شهرخودرو با 60درصد مالکیت توپ و 600 پاس!

آمار بازی شهرخودرو مقابل فولاد آسیایی باعث حسرت مشهدی‌ها بابت از دست رفتن نتیجه این بازی شده است.

حسرت شهرخودرو با 60درصد مالکیت توپ و 600 پاس!

به گزارش "ورزش سه"، شهرخودرو خراسان که پس از پیروزی ارزشمندش مقابل سپاهان اصفهان با شوک‌های روانی مالکیت باشگاه خود دو شکست متوالی برابر مس رفسنجان و فولاد خوزستان را تجربه کرده، این روزها افسوس بی‌تمرکزی بازیکنانش را در نرسیدن توپ به تور دروازه حریفان خود می‌خورد.


شهرخودرو با وجود شرایط نه چندان مساعد روحی و روانی این روزهای خود، روز گذشته در بازی با فولاد آسیایی موفق به ثبت حدود 600 پاس با ضریب موفقیت بالای 84درصد در زمین حریف شد که بر همین اساس نیز 60درصد مالکیت توپ را نیز به نام خود ثبت کرد اما تنها یکبار به دیرک دروازه فولاد کوبید و به گل نرسید تا افسوس بازی باکیفیت خود منهای 25دقیقه ابتدایی را بخورد.


مهدی رحمتی با بازیکنانی که شاید با حسابی سرانگشتی در مجموع 15میلیارد برای جذب و حفظ آنها در این فصل هزینه شده، موفق شد 65دقیقه از بازی را پس از دوگل ابتدای بازی، مالک توپ و میدان مقابل تیم  فولاد باشد.

 

1572508


 پاس‌های اکبر صادقی، امیرحسین کریمی، عرفان معصومی و حتی احمد جبوری اگرچه به گل ختم نشد اما نشان از همان تیم خوب و قدرتمند مقابل سپاهان را می‌داد که سرمربی جوان شهرخودرو امیدوار است در نیم‌فصل دوم با چند تغییر به سمت گلزنی و تمرکز بر روی استفاده از موقعیت ها پیش ببرد.


شاید مصدومیت و نرسیدن امین قاسمی‌نژاد به این بازی نیز بزرگترین افسوس شهرخودرو و مهدی رحمتی بود، خصوصا در لحظه‌ای که توپ امیرحسین کریمی در اوج فشار شهرخودرو به دیرک دروازه فولاد کوبیده شد و از پشت سر فروزان بیرون آمد.

 

1572509


شهرخودرو این روزها چشم انتظار تصمیمی است که کمیته تدبیر استان برایش بگیرد و قطعا با حفظ نفرات کنونی و جذب بازیکنانی در خلا کنونی در برخی پست ها می تواند از این تیم یک تیم مطمئن تر برای مشهدی ها بسازد.

 

دیدگاه‌ها