کد: 174344123 اسفند 1399 ساعت 19:356.8K بازدید

پورشیب و گنج زاده هم به فینال رسیدند

لیگ جهانی کاراته‌وان؛ رویای هت‌تریک طلایی در استانبول

با پایان دومین روز از مسابقات لیگ جهانی کاراته وان استانبول، ملی پوشان‌ ایران شانس کسب سه مدال طلا و یک مدال برنز را دارند.
لیگ جهانی کاراته‌وان؛ رویای هت‌تریک طلایی در استانبول

به گزارش "ورزش سه"، در ادامه رقابت های لیگ‌جهانی کاراته وان در استانبول نمایندگان ایران در روز دوم به مبارزه پرداختند تا شانس کسب سه مدال طلا توسط ذبیح اله پورشیب، سجاد گنج زاده و رزیتا علیپور داشته باشند. ایران همچنین اقبال کسب یک مدال برنز توسط شیما آل سعدی دارد.


در وزن منفی ۶۱ کیلو گرم بانوان دو نماینده از ایران حضور داشت که رزیتا علیپور برای کسب مدال طلا و شیما آل سعدی برای کسب مدال برنز فردا روی تاتامی می روند.


در وزن منفی ۸۴ کیلوگرم مردان نیز ذبیح اله پورشیب حضور داشت که موفق شد حریفانی از مجارستان، بلژیک، ایتالیا، کرواسی را شکست دهد و دومین فینالیست ایرانی باشد.

پورشیب در فینال مقابل دانیار یولداشف از قزاقستان که نایب قهرمان آسیا در سال ۲۰۱۷ است به روی تاتامی خواهد رفت.


سجاد گنج زاده ملی پوش ایران در وزن مثبت ۸۴ کیلوگرم نیز حریفانی از مصر، بلژیک، بلاروس و گرجستان را از سر راه برداشت تا در این دوره از مسابقات فینالیست شود. گنج زاده فردا مقابل رضوان تالیبوف در فینال وزن مثبت ۸۴ کیلوگرم رقابت خواهد کرد.


در بخش کاتای انفرادی نیز ابوالفضل شهرجردی تنها نماینده ایران بود و دور اول از گروه خود صعود کرد اما با شکست در دور دوم نتوانست در اولین مرحله لیگ جهانی کاراته وان مدالی بگیرد.


مسابقات رده بندی و فینال اولین مرحله لیگ جهانی کاراته وان فردا ۲۴ اسفند ماه برگزار می شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

لیگ جهانی کاراته‌وان؛ رویای هت‌تریک طلایی در استانبول | ورزش سه