کد: 227256518 بهمن 1404 ساعت 21:5813.3K بازدید

مارک برنال:

خواب گلزنی برای بارسلونا را هم نمی‌دیدم!

مارک برنال، ستاره جوان بارسلونا، احساساتش پس از زدن اولین گلش برای این تیم را ابراز کرد.
خواب گلزنی برای بارسلونا را هم نمی‌دیدم!

به گزارش "ورزش سه"، تنها کافی بود واکنش هانسی فلیک یا لامین یامال به گل مارک برنال ۱۸ ساله را ببینیم تا اهمیت اولین گل حرفه‌ای او برای خودش و رختکن تیم مشخص شود. برنال پس از پیروزی مقابل مایورکا با لبخند گفت:«خیلی خوشحالم، لحظه‌ای بسیار خاص بود.»

حضور او در ترکیب بارسلونا روزبه‌روز پررنگ‌تر می‌شود و نقش بیشتری در تیم پیدا کرده است؛ این در حالی است که در ماه ژانویه شایعاتی مبنی بر اینکه شاید برای کسب تجربه بیشتر به صورت قرضی از تیم جدا شود، مطرح شده بود.

برنال گلش را از زاویه دید خودش این‌گونه تعریف کرد:«وقتی دیدم فرمین به من نگاه می‌کند، فضای خالی را تشخیص دادم. هیچ تردیدی نکردم و جلو رفتم. قصد داشتم با پای راست شوت بزنم، اما مافئو را دیدم و چون بیشتر به پای چپم اعتماد دارم، یک دریبل زدم و توپ را روی پای چپ آوردم. راستش ماسکارل کمی توپ را لمس کرد. برایم فوق‌العاده شیرین بود. این لحظاتی است که وقتی بچه‌ای، حتی خوابش را هم نمی‌بینی.»

2355141

این هافبک ادامه داد:«وقتی گل را زدم، خیلی به سال گذشته فکر کردم و اینکه چه دوران سختی را پشت سر گذاشتم. این یک رضایت بسیار بزرگ است، هم برای خودم و هم برای خانواده‌ام. یاد آنها افتادم.»

این بازیکن اعتراف کرد که اکنون در شرایط خوبی قرار دارد:«از همان ابتدا می‌دانستم که روند من از کم به زیاد خواهد بود. الان خیلی بهترم و از نظر آمادگی هم شرایط بهتری دارم. می‌خواهم از دقایقی که به من می‌رسد بهترین استفاده را ببرم.»

برنال همچنین گفت یکی از کلیدهای عملکرد خوب تیم، فضای داخل رختکن است:«ما در روند بسیار خوبی قرار داریم. مهم‌ترین نکته رابطه‌ای است که بین خودمان وجود دارد، حتی با وجود رقابت برای حضور در ترکیب. این رابطه بسیار سالم است و همه ما با هم خیلی خوب هستیم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
29اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار