کد: 174362424 اسفند 1399 ساعت 16:28

فروش سهام اینتر به یک شرکت آمریکایی

بخشی از سهام باشگاه اینتر از سوی مالک چینی به یک گروه آمریکایی واگذار خواهد شد.
فروش سهام اینتر به یک شرکت آمریکایی

 به گزارش "ورزش سه"، گروه سونینگ چین مالک باشگاه اینتر برای فروش بخشی از سهام خود با یک مشتری جدید به نام "گروه فورترس" وارد مذاکره شده است و گویا مذاکرات به مرحله‌ای رسیده است که امکان دارد استیون ژانگ رئیس باشگاه به میلان برگردد تا شخصاً درباره شرایط مالی مربوط به انتقال سهام با طرف آمریکایی وارد مذاکره شود.

 

 

1578857

 

 

با توجه به مشکلات مالی باشگاه اینتر و محدود شدن سرمایه‌گذاری چینی‌ها در خارج از این کشور، گروه سونینگ به عنوان مالک باشگاه قصد دارد بخشی از سهام خود را بفروشد. سهام باشگاه اینتر تا کنون یک مشتری دست به نقد در بریتانیا (گروه بی‌سی پارتنرز) داشته و این گروه با پیشنهادی 700 میلیون یورویی خواهان خرید بخش اعظم سهام باشگاه و تبدیل شدن به مالک آن بوده که پیشنهادش رد شده است، چرا که سونینگ آن مقدار از سهامی که طرف بریتانیایی می‌‌خواهد را در حدود یک میلیارد یورو ارزش‌گذاری کرده است.

از این رو مذاکرات سونینگ با گروه فورترس به عنوان مشتری جدید سهام اینتر آغاز شده است و این شرکت آمریکایی با پیشنهادی 250 میلیون یورویی خواهان خرید بخشی از سهام نراتزوری است.

طبق گزارش نشریه گاتزتادلواسپورت، باشگاه اینتر و فورترس ممکن است تا پایان ماه مارس به توافق برسند چرا که مذاکرات آنها وارد مراحل نهایی شده است و به همین دلیل هم انتظار می‌رود که استیون ژانگ به زودی به ایتالیا سفر کند تا مراحل انتقال سهام نهایی شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

فروش سهام اینتر به یک شرکت آمریکایی | ورزش سه