کد: 234475628 بهمن 1404 ساعت 18:22691 بازدید

وزیر ورزش مخالف ابطال مجمع؛

انتخابات فدراسیون دوومیدانی قانونی بود!

با وجود رای دیوان عدالت اداری مبنی بر ابطال انتخابات فدراسیون دوومیدانی، وزیر ورزش تاکید دارد این انتخابات به صورت قانونی انجام شده.
انتخابات فدراسیون دوومیدانی قانونی بود!

به گزارش "ورزش سه"، چند روز قبل خبر رسید که انتخابات فدراسیون دوومیدانی بعد از حدود 20 ماه باطل اعلام شده و شاکیان این پرونده نیز رقبای احسان حدادی رئیس فعلی فدراسیون در انتخابات بوده اند.

با این وجود وزارت ورزش به رای صادره از دیوان عدالت اداری اعتراض کرده و حالا وزیر ورزش می گوید اطمینان دارد که این انتخابات قانونی برگزار شده و ارائه اسناد جدید از ابطال انتخابات جلوگیری می کند.

احمد دنیامالی، وزیر ورزش در مورد رای دیوان عدالت اداری در مورد ابطال انتخابات فدراسیون دوومیدانی گفت: ما حکمی را دریافت کرده‌ایم که بدوی و اولیه است. مستنداتی وجود دارد که قرار شد بخش حقوقی ما این مستندات را به مرجع قضایی ارجاع دهد. این حکم ناشی از نداشتن اسنادی بوده است که منجر به صدور این حکم شده است. ما دنبال این هستیم که مستندات را تقدیم کنیم. فدراسیون دوومیدانی مشکلی ندارد و انتخابات آن قانونی بوده است. با این حال هر چه براساس قانون بوده را باید پیگیری کنیم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار