کد خبر : 1758672 | 09 خرداد 1400 ساعت 13:03 | 6.8K بازدید | 1 دیدگاه

آذری پیگیر مسائل داوری و پنجره نقل و انتقالات!

مدیرعامل باشگاه فولاد از صبح امروز در فدراسیون حاضر شده و پیگیر اشتباهات داوری علیه تیمش و پنجره نقل و انتقالاتی‌ است.

به گزارش "ورزش سه"، تیم فولاد شب گذشته در حالی برابر سایپا شکست خورد که جواد نکونام و دیگر اعضای تیمش به شدت علیه داوری اعتراض داشتند و معتقد بودند که یک پنالتی برایشان گرفته نشده و خطایی که منجر به گل اول سایپا شده قطعا اشتباه بوده است.


سعید آذری مدیرعامل فولاد خوزستان صبح امروز در جلسه‌ای با منصور قنبرزاده سرپرست دبیرکلی فدراسیون فوتبال شرکت کرد و درباره مسائل مربوط به اشتباهات داوری اخیر و همچنین پرونده محمد بلبلی که باعث بسته شدن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه فولاد شده است، صحبت کردند.

همین مدیرعامل فولاد در جلسه‌ای دیگر با حسن کامرانی فر سرپرست دپارتمان داوری فدراسیون حضور یافت و با وی نیز در خصوص اشتباهات اخیر داوری علیه تیم فولاد گفت‌وگو کرد.

 

1607005

 

 

گفتنی است طبق اعلام باشگاه فولاد تمامی اعضای این تیم به دلیل نتایج ضعیف ۱۵ درصد جریمه شدند.