کد: 176246829 خرداد 1400 ساعت 18:59

گزارشگر مجار- فرانسه تا مرز سکته رفت! (عکس)

خوشحالی عجیب بازیکنان تیم ملی مجارستان بعد از گلزنی مقابل فرانسه مورد توجه قرار گرفته است.

به گزارش "ورزش سه"، نیمه اول مهیج و تماشایی دیدار دو تیم مجارستان و فرانسه با برتری 0-1 مجارستان به اتمام رسید. این در حالیست که شاگردان دیدیه دشان در نیمه نخست فرصت های بسیاری را برای گلزنی از دست دادند و این آتیلا فیولا بود که در ثانیه های پایانی با نفوذی تماشایی از سمت چپ به داخل محوطه جریمه، با یک ضربه زمینی دروازه هوگو لوریس را باز کرد.

 

اما شادی فیولا و دیگر بازیکنان تیم ملی مجارستان عجیب و غریب بود. آنها به سمت گوشه زمین و سمت هواداران خود رفته و خوشحالی خود را با آنها تقسیم کردند. اما میز محل استقرار گزارشگر این دیدار نیز همانجا قرار داشت و بازیکنان هیجان زده مجارستان وسایل روی میز را روی زمین ریخته و فریاد می زدند.

 

این گزارشگر زن که به نظر به شدت ترسیده بود، با چهره ای عجیب دستان خود را به علامت شادی بالا آورد و البته با چهره ای بهت زده به بازیکنان تیم ملی مجارستان نگاه می کرد. در نهایت آنها به صدای سوت داور به زمین بازگشته و این گزارشگر متعجب و بهت زده را تنها گذاشتند.

 

1613835

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار