به گزارش "ورزش سه"، رابین گوسنس، مدافع آلمانی آتالانتا در جریان پیروزی 4-2 آلمان برابر پرتغال موفق به گلزنی شده، دو پاس گل داد و نقش مهمی در برتری پرگل تیمش ایفا کرد. رابین گوسنس در گذشته و در رده باشگاهی در دیدار آتالانتا مقابل یوونتوس در لیگ ایتالیا، لباس کریستیانو رونالدو را خواسته و با پاسخ منفی او مواجه شده بود. اما این بار رابین گوسنس تمایلی به گرفتن لباس کاپیتان پرتغال نداشته و بیشتر ترجیح داده از این پیروزی بزرگ لذت ببرد.
رابین گوسنس گفت: "من نمی دانم از کجا شروع کنم. دیدار برابر پرتغال یک روز فراموش نشدنی برای من بود. ما یک تیم واقعاً قدرتمند را شکست دادیم و من اولین گل و پاس گل را در این مسابقات ثبت کردم. من بسیار خوشحالم و به خودم افتخار می کنم. ما می دانستیم که باید برنده شویم اگر شکست می خوردیم صعود به مرحله بعد بسیار دشوار می شد. ما سعی کردیم هم در حمله و هم در دفاع با تمام توان ظاهر شویم و در نهایت خوشحالم که در این مسابقه برنده شدیم.
عوض کردن لباس با کریستیانو رونالدو؟ من از رونالدو پیراهنش را نخواستم، زیرا بعد از پایان مسابقه می خواستم از این نتیجه و روز بزرگ لذت ببرم.
احتمال جدایی از آتالانتا؟ می خواهم به طرفداران آتالانتا بگویم که شما را دوست دارم و به زودی یکدیگر را خواهیم دید."