کد: 176524110 تیر 1400 ساعت 20:4518.2K بازدید

یکه‌تازی پاریسی‌ها در بازار نقل و انتقالات؛

ادعای RMC: توافق راموس و پاری سن ژرمن

طبق ادعای RMC سرخیو راموس، کاپیتان سابق رئال مادرید، در روزهای آینده رسما بازیکن PSG خواهد شد.
ادعای RMC: توافق راموس و پاری سن ژرمن

به گزارش "ورزش سه"، خبرگزاری RMC Sport گزارش کرده است که سرخیو راموس و باشگاه پاری سن ژرمن برای امضای قراردادی دو ساله به توافق رسیده اند. قرارداد دو ساله یکی از شرط های راموس در مذاکره با رئال مادرید برای تمدید قرارداد نیز بود که از سوی مدیران رئال رد شد و همچنین دو باشگاه لیگ برتری را که خواهان امضای قرارداد با مدافه کهنه‌کار اسپانیایی بودند را از میدان به در کرد.

 

1618460

 

این خبرگزاری همچنین گزارش کرده است که مبلغ پیشنهادی یکی از باشگاه های انگلیسی به راموس از مبلغ پیشنهادی PSG نیز بیشتر بوده اما این بازیکن بر مدت زمان دو ساله قرارداد اصرار داشت.

رنه راموس، برادر و مدیر برنامه های سرخیو، امروز در پاریس حضور داشت تا بر سر جزییات باقی مانده با باشگاه پاریسی مذاکره کند. در حالی که گفته می شود طی چند روز آینده راموس در تست های پزشکی PSG شرکت خواهد کرد، این بازیکن تنها یک روز پس از اتمام رسمی قراردادش با رئال مادرید توانست برای خود در پاری سن ژرمن جایگاهی دست و پا کند.

 

1618459

 

بعد از 30 ژوئن، با پایان ارتباط با باشگاه رئال مادرید، راموس دیگر بازیکن آزاد محسوب می شود. ستاره محبوب و سابق رئال مادرید دیشب و بلافاصله بعد از اتمام رسمی قرارداد خود، اسم این باشگاه را از اکانت های رسمی‌اش در فضای مجازی پاک کرد. حالا عباراتی چون "بازیکن فوتبال و سفیر یونیسف" در توضیحات جدید در بیوگرافی توییتر سرخیو راموس دیده می شود. همچنین راموس از کلماتی چون قلب، شخصیت و شور و اشتیاق نیز استفاده کرده، اما بر خلاف گذشته هیچ اثری از نام باشگاه رئال مادرید در پروفایل او در صفحات شبکه های اجتماعی دیده نمی شود.

کاپیتان سابق رئال در پایان از میان گزینه های مختلفی که پیش روی او قرار گرفته بود سرانجام پاری سن ژرمن را که دو سالی را که از رئال مادرید خواسته بود، به او پیشنهاد داد برگزید.

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار