کد: 176663117 تیر 1400 ساعت 11:55104.8K بازدید

بارسلونا و فاجعه‌ نقل و انتقالاتی بزرگی که رخ نداد

فابریتزیو رومانو مدعی شد حدود دو فصل پیش بایرن مونیخ به دنبال جذب پدری گونزالس از بارسلونا بوده اما باشگاه کاتالانی این پیشنهاد را رد کرده است.
بارسلونا و فاجعه‌ نقل و انتقالاتی بزرگی که رخ نداد

به گزارش "ورزش سه"، بعد از انتخاب رونالد کومان به عنوان سرمربی جدید بارسلونا قابل پیش‌بینی بود که این مرد هلندی دست به جوانگرایی در این تیم بزند و برخی بازیکنان جوان را به تیم اصلی بلوگرانا اضافه کند؛ اتفاقی که در فصل 21-2020 به وضوح رخ داد و چند ستاره‌ جوان در ترکیب بارسا درخشیدند.

 

اما یکی از بازیکنانی که توانست از این فرصت به خوبی استفاده کند، پدری گونزالس، پدیده اسپانیایی بارسلونا بود. این بازیکن تنها 18 ساله بعد از مصدومیت فیلیپ کوتینیو در ابتدای فصل به یک بازیکن ثابت در ترکیب تیم رونالد کومان تبدیل شد و بسیاری او را با اسطوره بلوگرانا یعنی آندرس اینیستا مقایسه می‌کنند.

 

 

1583647

 

 

اما حالا خبرنگار مطرح اسکای اسپورتس ادعای جالب توجهی را در مورد این پدیده جوان بارسلونا مطرح کرده است. فابریتزیو رومانو مدعی شد بعد از پیروزی معروف و 8-2 بایرن مونیخ برابر بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپای فصل 20-2019 باشگاه آلمانی با پدر ستاره اسپانیایی بارسا یعنی پدری تماس گرفته و آمادگی خود را برای پرداخت 40 تا 45 میلیون یورو به منظور جذب این بازیکن اعلام کرده است.

 

رومانو در ادامه ادعای خود در این زمینه می گوید باشگاه بارسلونا و در راس آنها رئیس وقت بلوگرانا یعنی جوزپ بارتومئو تاکید کرده اند که هیچ قصدی برای فروش پدری ندارند؛ موضوعی که اکنون ثابت می‌کند بارسلونا از یک فاجعه نقل و انتقالاتی فرار کرده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار