کد: 176884028 تیر 1400 ساعت 12:5811.2K بازدید

ستاره رقیب ایران، شاگرد وینفرد شفر می شود؟

روزنامه العرب قطر از احتمال حضور صفا هادی ستاره خط میانی تیم ملی عراق در لیگ ستارگان و باشگاه الخور خبر داد.
ستاره رقیب ایران، شاگرد وینفرد شفر می شود؟

به گزارش "ورزش سه"، روزنامه العرب قطر به نقل از منابع ویژه خود گزارش داد که مذاکرات جدی توسط باشگاه الخور با صفا هادی ستاره آینده دار فوتبال عراق انجام شده است تا این بازیکن به عنوان سهمیه آسیایی راهی این تیم شده و جانشین بازیکن ژاپنی الخور شود.


این منابع گفتند که این ستاره 23 ساله عراقی که یکی از با استعدادترین بازیکنان فوتبال این کشور محسوب می شود، رضایت خود را بابت این انتقال اعلام کرده است. صفا هادی اکنون در لیگ روسیه در حال فوتبال است و انتظار می رود طی روزهای آینده این انتقال شکل بگیرد.


وینفرد شفر سرمربی سابق استقلال، هدایت الخور را برعهده دارد. او فصل گذشته موفق شد در دیدار مرگ و زندگی پلی آف صعود یا سقوط، الخور را در لیگ ستارگان حفظ کند.


در صورتی که صفا هادی انتقال به الخور را قبول کند، او زیر نظر این مربی آلمانی کار خواهد کرد. صفا هادی یکی از ستاره های اصلی خط میانی تیم ملی عراق است که در مرحله پایانی مقدماتی جام جهانی با ایران روبرو خواهد شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

ستاره رقیب ایران، شاگرد وینفرد شفر می شود؟ | ورزش سه