به گزارش "ورزش سه" شیاطین سرخ بعد از کسب مقام نایب قهرمانی فصل گذشته لیگ برتر و با جذب بازیکنان بزرگ و گران قیمتی مانند رافائول واران و جیدون سانچو در بازار تابستانی امسال، یکی از مدعیان اصلی قهرمانی در لیگ در فصل جدید محسوب می شوند.
شیاطین سرخ امروز در دیداری دوستانه و در استادیوم اولدترافورد پذیرای اورتون بوده و با چهار گل شاگردان رافا بنیتس را مغلوب کردند. میسون گرینوود در همان دقیقه هشت و روی اشتباه جوردن پیکفورد دروازه حریف با باز کرد و در ادامه هری مگوایر و برونو فرناندز تا پیش از دقیقه 30 موفق به گلزنی شده و تکلیف حریف را خیلی زود روشن کردند. در ادامه جریان مسابقه آرام شد و در نهایت در دقیقه 92 بود که دیگو دالو موفق شد گل چهارم را به ثمر رسانده و پیروزی پرگل یونایتد در خانه را تکمیل کند.
البته در این دیدار واران و سانچو حضور نداشتند و یونایتد بدون دو خرید بزرگ خود برای دیگر تیم های لیگ برتر زنگ خطر را به صدا درآورد. شیاطین سرخ یک هفته دیگر و در رقابت های لیگ برتر در اولین هفته به مصاف لیدز تحت هدایت مارچلو بیلسا می روند و به نظر می رسد با این روند، یونایتد در فصل جدید یکی از مدعیان اصلی کسب عنوان قهرمانی در لیگ برتر خواهد بود.