کد: 177352720 مرداد 1400 ساعت 11:03104.7K بازدید

آل کثیر در تعطیلات هم دست بردار نیست!

عیسی آل کثیر در فرصت تعطیلات لیگ به صورت شخصی با پیراهن پرسپولیس درحال تمرین است.

به گزارش "ورزش سه"، عیسی آل کثیر فصل گذشته را به بدترین شکل ممکن از لحاظ روحی به صورت انفرادی استارت زد. او که با محرومیت شش ماهه مواجه شده بود از ابتدای فصل بیستم حق تمرین کردن با تیمش را نیز نداشت تا اولین بازی‌اش با پیراهن پرسپولیس در لیگ برتر در سال ۱۴۰۰ اتفاق بیفتد.

 

آل کثیر مهاجم پر تلاش پرسپولیسی‌ها پس از طی دوران محرومیتش با دست پر بازگشت و دو گل خیلی مهم هم برای تیمش زد که یکی از آن ها در سوپرجام به تراکتور بود که منجر به کسب اولین جام برای او شد و دیگری گل سه امتیازی‌‌اش در ربی به رشید مظاهری بود که به محبوبیت او افزود.

 

این مهاجم که فصل پر فراز و نشیبی را با سرخ ها سپری کرد امیدوار است با انگیزه‌ای که دارد و با شروع زودهنگام تمریناتش از ابتدای فصل به مهره موثرتری برای یحیی تبدیل شود. عیسی در تعطیلات هم دست بردار نیست و به صورت انفرادی تمرین کرده و سعی می‌کند با شرایط ایده آل به تمرینات پیش فصل پرسپولیس در روزهای آینده اضافه شود.

1633335

1633336

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار