به گزارش ورزش سه، کاپیتان شماره چهار تیم پرسپولیس در حالی پای به تمرینات پیش فصل گذاشته که او دو دهه در فوتبال ایران حضور داشته و حالا در آستانه ۴۰ سالگی، از همان روز نخست تمرین در ورزشگاه شهید کاظمی حضور یافت تا الگوی موفقیت را به دیگر بازیکنان هم نشان دهد.
سیدجلال که سالها پس از قهرمانی با سایپا، در تمرین پیراهن نارنجی را برتن کرد، فصل گذشته ۲۵ بازی در ترکیب پرسپولیس انجام داد و عملکرد درخشانی داشت و حالا باتوجه به جدایی کنعانی و خلیلزاده، تنها مهره باقی مانده از خط دفاعی پرستاره پرسپولیس محسوب میشود.
رد پای حسینی در عملکرد فوق العاده خط دفاعی قرمزها و همچنین پیشرفت عناصر دفاعی این تیم کاملا مشهود است و حالا یحیی گلمحمدی امید زیادی دارد تا سیدجلال تجربه خود را به ابراهیمی، فرجی و... منتقل کند.