کد: 177592203 شهریور 1400 ساعت 19:0136.9K بازدید

هوادارانی که نتوانستند بازی قایدی را ببینند (عکس)

هواداران ایرانی که قصد داشتند برای دیدن بازی تیم های شباب الاهلی و عجمان وارد استادیوم آل راشد شوند، موفق به انجام این کار نشدند.

به گزارش "ورزش سه"، تیم فوتبال شباب الاهلی که موفق شد دیدار هفته نخست خود برابر الامارات را با یک گل پیروز شود، امشب و در هفته دوم به مصاف عجمانی می رود که این تیم نیز در هفته اول دست به کار بزرگی زد و با 3 گل از سد النصر عبور کرد.


پس از پیوستن مهدی قایدی و احمد نوراللهی ستاره های استقلال و پرسپولیس به تیم شباب الاهلی، دنبال کردن نتایج این تیم برای علاقه مندان به فوتبال در ایران قابل توجه است. از سوی دیگر، برخی از هواداران ایرانی که در دبی به سر می برند، در تلاش بودند تا این دیدار را از نزدیک تماشا کنند که موفق به این کار نشدند.


طبق قوانین جدید و سخت گیرانه فدراسیون فوتبال امارات، کار تماشاگران برای حضور در استادیوم ها سخت شده است. مطابق قوانین موجود، تنها افرادی که هر 2 دوز واکسن فایزر را تزریق کرده باشند، مجوز حضور در ورزشگاه ها را دریافت می کنند.


قانون دیگر این است که حداقل در فاصله 24 ساعت تا زمان برگزاری این مسابقه، تماشاگران باید تست PCR برای تشخیص ابتلا به ویروس کرونا و منفی بودن این تست را در اختیار داشته باشند. از آنجایی که زمان رسیدن هر تست کرونا نزدیک به 16 ساعت زمان می برد، ایرانیان زیادی که برای دیدن این بازی به استادیوم آل راشد رفته بودند، پشت درب های بسته ماندند و موفق به حضور در ورزشگاه نشدند.

 

1637217

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

هوادارانی که نتوانستند بازی قایدی را ببینند (عکس) | ورزش سه