کد: 234603104 اسفند 1404 ساعت 11:56875 بازدید

رکوردشکنی‌های بی‌فایده لبران جیمز:

الکلاسیکوی NBA: تحقیر لیکرز مقابل سلتیکس!

بوستون سلتیکس با نمایشی مقتدرانه، رقیب دیرینه خود لس‌آنجلس لیکرز را در خانه تحقیر کرد. این پیروزی در شبی رقم خورد که لبران جیمز با کسب ۴۳ هزار امتیاز، رکورد تاریخی ثبت کرد، اما شکست سنگین تیمش این موفقیت را تحت‌الشعاع قرار داد.
الکلاسیکوی NBA: تحقیر لیکرز مقابل سلتیکس!

به گزارش ورزش سه، شب گذشته دنیای بسکتبال شاهد تقابل‌های سرنوشت‌سازی بود که در صدر آن‌ها، ال‌کلاسیکوی مهیج NBA بین بوستون سلتیکس و لس‌آنجلس لیکرز در استیپلز سنتر (کریپتو آرنا) برگزار شد. بوستون با نمایشی مقتدرانه موفق شد رقیب دیرینه خود را در خانه‌اش تحقیر کند و فصل را با برتری کامل در بازی‌های مستقیم مقابل لیکرز به پایان برساند. در سوی دیگر، فیلادلفیا سونتی‌سیکسرز در غیاب جوئل امبید، با آتش‌بازی تایریس مکسی و باران پرتاب‌های سه امتیازی، مینه‌سوتا را در هم کوبید تا به بحران شکست‌های متوالی خود پایان دهد. این شب برای لبران جیمز هم تاریخی بود، اما رکوردشکنی او زیر سایه شکست سنگین زردپوشان قرار گرفت.

‏تحقیر لیکرز در شب تاریخی پادشاه؛ بوستون حاکم مطلق ال‌کلاسیکو
‏لس‌آنجلس لیکرز ۸۹ - ۱۱۱ بوستون سلتیکس

2430328

تقابل دو پرافتخارترین تیم تاریخ NBA، این بار به سود سبزپوشان بوستون به پایان رسید. جی‌لن براون با کسب ۳۲ امتیاز، ۸ ریباند و ۷ اسیست، ستاره بی‌چون و چرای میدان بود و بارها دفاع لیکرز را به هم ریخت. اما سورپرایز بزرگ این بازی، پیتون پریچارد بود که از روی نیمکت آمد و با شلیک ۶ پرتاب سه امتیازی، ۳۰ امتیاز باارزش کسب کرد. بوستون با این پیروزی، هر دو بازی فصل منظم را از لیکرز برد تا به اصطلاح آن‌ها را «سوییپ» کرده باشد. شاگردان جو مازولا در نیمه دوم کاملاً جریان بازی را در دست داشتند و با دفاعی آهنین، لیکرز را به دومین امتیاز پایین فصلشان (۸۹ امتیاز) محدود کردند.

در سمت مقابل، شب برای هواداران لیکرز با احساسات متناقضی همراه بود. لبران جیمز با کسب ۲۰ امتیاز، به رکورد باورنکردنی ۴۳ هزار امتیاز در دوران حرفه‌ای خود رسید و همچنین با انجام ۱۶۰۰ اُمین بازی رسمی، در کنار رابرت پریش جاودانه شد. لوکا دانچیچ نیز ۲۵ امتیاز کسب کرد، اما ناهماهنگی در ترکیب لیکرز و دریافت سه خطای فنی به دلیل اعتراض به داوری، تمرکز تیم را برهم زد. در بین دو نیمه، مراسم رونمایی از مجسمه برنزی پت رایلی، مربی افسانه‌ای «شوتایم لیکرز» برگزار شد، اما این جشن با بازی ضعیف شاگردان ردیک تلخ شد. لیکرز که در دو هفته اخیر مقابل سه مدعی اصلی قهرمانی شکست خورده، حالا با سوالات زیادی درباره توانایی رقابت در پلی‌آف روبروست.

‏آتش‌بازی مکسی در مینیاپولیس
‏مینه‌سوتا تیمبرولوز ۱۰۸ - ۱۳۵ فیلادلفیا سونتی‌سیکسرز

2430329

فیلادلفیا در شبی که کمتر کسی برای آن‌ها شانس پیروزی قائل بود، با یک نمایش تهاجمی خیره‌کننده به زنجیره چهار شکست متوالی خود پایان داد. در غیاب جوئل امبید که به دلیل مصدومیت ساق پا سومین بازی پیاپی را از دست می‌داد، تایریس مکسی مسئولیت تیم را به دوش کشید و با کسب ۳۹ امتیاز و ۸ اسیست، خط دفاعی مینه‌سوتا را ویران کرد. فیلادلفیا در این دیدار ۲۱ پرتاب سه امتیازی موفق داشت که سهم وی‌جی اج‌کامب، پدیده این تیم، ۶ پرتاب و در مجموع ۲۴ امتیاز بود. کوئنتین گرایمز نیز با ۱۹ امتیاز و ۵ سه‌امتیازی، نقش مهمی در این برد پرگل ایفا کرد.

مینه‌سوتا که در سه بازی اخیر خود پیروز شده بود، در این دیدار به شدت جای خالی رودی گوبر (به دلیل محرومیت انضباطی) و ناز رید (مصدومیت شانه) را در زیر سبد حس کرد. اگرچه آنتونی ادواردز ۲۸ امتیاز کسب کرد و تلاش زیادی برای بازگرداندن تیمش به بازی داشت، اما دفاع ضعیف گرگ‌ها در برابر شوت‌های پیرامونی فیلادلفیا، فرصت هرگونه بازگشتی را از آن‌ها گرفت. جیدن مک‌دنیلز و جولیوس رندل نیز مجموعاً ۳۷ امتیاز کسب کردند، اما برای مهار انگیزه بالای بازیکنان سیکسرز کافی نبود. فیلادلفیا از همان کوارتر اول با ران ۱۰-۲ برتری خود را دیکته کرد و تا پایان مسابقه اجازه نداد اختلاف امتیاز به عدد تک‌رقمی بازگردد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار