کد: 177942621 شهریور 1400 ساعت 20:0848K بازدید

8 غایب استقلال مقابل الهلال نسبت به دور گروهی

استقلال نسبت به دور گروهی لیگ قهرمانان 8 بازیکن خود را در اختیار ندارد.
8 غایب استقلال مقابل الهلال نسبت به دور گروهی

به گزارش "ورزش سه"، آبی های پایتخت در شرایطی فرداشب در دوبی مقابل الهلال عربستان قرار می‌گیرند که 8 بازیکن خود نسبت به دور گروهی را در اختیار ندارند و البته بازیکنان جدیدی به لیست آنها اضافه شده‌اند.


در بازی های دور گروهی لیگ قهرمانان که استقلال به عنوان صدرنشین صعود کرد، عارف غلامی، شیخ دیاباته، هرویه میلیچ، مهدی قایدی، رشید مظاهری، مسعود ریگی، داریوش شجاعیان و فرشید اسماعیلی عضو استقلال بودندو به تناوب در ترکیب تیم شان قرار گرفتند.


حالا این نفرات همگی در جمع استقلالی ها حضور ندارند. در این بین عارف غلامی دچار مصدومیت رباط صلیبی شده و سایرین از جمع آبی ها جدا شده‌اند.


در عین استقلال نفرات جدیدی را به خدمت گرفته که در لیست آسیایی هم حضور دارند. امین قاسمی‌نژاد، علیرضا رضایی، جعفر سلمانی، ابوالفضل جلالی، محمدرضا آزادی، زبیر نیک نفس، عارف آقاسی، امیرحسین حسین زاده و فردین رابط بازیکنان جدیدی هستند که به لیست آسیایی اضافه شدند.


در این بین علیرضا رضایی به دلیل مشکوک بودن به ویروس کرونا و همچنین ابوالفضل جلالی به دلیل مصدومیت مقابل الهلال غایب هستند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار