کد: 179639814 آذر 1400 ساعت 22:1593K بازدید

بازداشت عجیب احسان پهلوان قبل از دربی

هافبک مصدوم پرسپولیس که دربی را از دست داده بود با اتفاقی عجیب پیش از این بازی مواجه شد و لحظاتی تحت بازداشت قرار گرفت. 
بازداشت عجیب احسان پهلوان قبل از دربی

به گزارش "ورزش سه"، احسان پهلوان که به دلیل مصدومیت دربی روز گذشته تیمش مقابل استقلال را از دست داده بود، در شرایطی که قصد داشت به عنوان تماشاچی وارد استادیوم شود با اتفاقاتی عجیب مواجه شد. 

 

هافبک سرخ‌ها که به نظر می‌رسید اولین بار از جدا از تیم وارد استادیوم آزادی می‌شود، با توجه به ناآشنایی با این استادیوم برای ورود به آن، درب اشتباهی را برای ورود انتخاب می‌کند که با برخورد نیروی انتظامی همراه می شود. نیروی انتظامی مستقر در درب حادثه که شناخت فوتبالی هم نداشتند، هافبک پرسپولیس را نمی‌شناسند و به تصور اینکه او تماشاگر است و قصد دارد به صورت غیرمجاز وارد استادیوم شود، جلو او را می‌گیرد. 

 

در نهایت در شرایطی که احسان پهلوان بارها با ادعای اینکه بازیکن پرسپولیس به دنبال خلاصی از این وضعیت است، با حضور افراد دیگری که فوتبالی تر هستند و او را شناختند، از این ماجرا خلاص می‌شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار