کد: 179913828 آذر 1400 ساعت 13:534.2K بازدید

سینگ بعد از مدت ها فیکس شد؛

علی نژاد همچنان بزرگترین غایب اراکی ها

وینگر آلومینیومی ها در بازی امروز هم غایب خواهد بود.

به گزارش "ورزش سه"، تیم آلومینیوم که این روزها شرایط بسیار خوبی در لیگ برتر دارد، بعد از دو برد و یک مساوی در سه بازی اخیر، امروز در چارچوب مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی، میزبان فجرسپاسی شیراز است.


محمد علی نژاد، وینگر چپ آلومینیوم که یکی از بهترین های تیمش در فصل جاری بوده، مثل بازی هفته گذشته مقابل نساجی در لیگ برتر، به دلیل مصدومیت غایب است و نمی تواند تیمش را همراهی کند.

غیبت وینگر چپ آلومینیومی ها در بازی قبل مقابل نساجی کاملا به چشم آمد و آنها امروز هم باید بدون این بازیکن بازی کنند؛ علی نژاد در دو بازی حساس مقابل پرسپولیس (1-0) و فولاد (3-0) موفق شده بود پاس گل بدهد و کادر فنی آلومینیوم امیدوار است که او به بازی بعدی برسد.

 

1675378

 

امیر نوری در بازی با نساجی به جای محمد علی نژاد به میدان رفت اما کادر فنی آلومینیوم امروز ترجیح داده که به این بازیکن استراحت دهد و از امید سینگ در پست وینگر چپ استفاده کند؛ سینگ آخرین بار در هفته دوم مقابل فولاد فیکس بود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار