کد: 180471326 دی 1400 ساعت 16:5021.6K بازدید

ادامه غیبت برادر سرمربی در تمرینات استقلال

مربی تیم استقلال همچنان در تمرینات این تیم غیبت دارد.
ادامه غیبت برادر سرمربی در تمرینات استقلال

به گزارش "ورزش سه"، فرزاد مجیدی مربی استقلال و برادر سرمربی این تیم بعد از غیبت در سفر به مسجدسلیمان و دیدار با نفت، در تمرین امروز هم شرکت نکرد.


مجیدی چند روزی است در تمرینات استقلال شرکت نمی‌کند و درباره او مسائل مختلفی مطرح شده است. بعد از عدم همراهی تیم استقلال در سفر به مسجدسلیمان اعلام شد که برادر سرمربی دچار سرماخوردگی شده و به همین خاطر در تمرینات غایب است.


روز گذشته اما گفته شد که مربی استقلال به دلیل تاخیر در یکی از تمرینات از سوی سرمربی جریمه شده و به همین خاطر حق حضور در تمرینات را ندارد.


در هر حال فرزاد مجیدی فعلا در تمرینات استقلال غایب است و باید دید سرمربی این تیم دلیل غیبت برادرش را چه موضوعی اعلام خواهد کرد. با این تفاسیر احتمال دارد فرزاد مجیدی در دیدار با پیکان در جام حذفی نیز جایی در بین نیمکت نشینان استقلال نداشته باشد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار