کد: 234592603 اسفند 1404 ساعت 22:238.9K بازدید

کمیته اخلاق سیامک رحیم پور را نقره‌داغ کرد

محرومیت یک پیشکسوت به خاطر اهانت و اتهام!

کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال رای به محرومیت 6 ماهه سیامک رحیم‌پور پیشکسوت فوتبال و مدیرسابق آکادمی پیکان داد.
محرومیت یک پیشکسوت به خاطر اهانت و اتهام!

به گزارش "ورزش سه"، از ماه‌ها قبل بحث های فراوانی درباره احضار سیامک رحیم‌پور مدیرسابق آکادمی باشگاه پیکان به کمیته اخلاق بابت توضیح درخصوص برخی موضوعات مطرح بود. در چنین شرایطی حدود سه ماه قبل مدیریت باشگاه پیکان تصمیم به برکناری رحیم‌پور از سمت مدیریت آکادمی این باشگاه گرفت تا شایعات درباره این پیشکسوت قوت بگیرد.

حالا با گذشت مدتی، کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال حکم خود را در خصوص تخلفات سیامک رحیم‌پور صادر کرده و رای به محرومیت 6 ماهه او داده است.

در حکم طولانی کمیته اخلاق اعلام شده که رحیم‌پور به دلیل تخلفاتی از جمله خدشه‌دار نمودن اعتبار فوتبال، اتهام زنی، توهین، افترا و نشر اکاذیب از طریق انتشار مطالب در فضای مجازی 6 ماه از تمام فعالیت‌های ورزشی محروم شده است.

2430136
2430137

این پیشکسوت که همواره در مصاحبه‌های خود صحبت های متعددی درباره مسائل اخلاقی فوتبال بر زبان آورده و چندی قبل در مصاحبه‌ای به بیان برخی فسادها در فضای فوتبال پایه پرداخته بود، به واسطه این حکم باید صد میلیون تمام جریمه پرداخت کند.

ضمن اینکه 48 ساعت به رحیم‌پور فرصت داده شده تا بابت اقداماتش عذرخواهی رسمی انجام بدهد تا محکومیت‌های جدید برایش در نظر گرفته نشود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار